İnönü İlkokulu

WEB https://alanyainonuio.meb.k12.tr
Adres : FIĞLA MAH. BÜYÜKHASBAHÇE CAD. NO50 ALANYA / ANTALYA
VİZYON : Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
MİSYON : Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : SABAH : 08:30 - 12:10 öĞLE : 13:10 - 14:45
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : Okulumuzda kadrolu yabancı dil öğretmeni bulunmakta olup 2, 3 ve 4. sınıflarımızda yabancı dil dersleri müfredata uygun bir şekilde verilmektedir.
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : VAR
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİ
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda aktif olarak Satranç Sporu etkinlikleri yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuz Erasmus+ Projeleri çerçevesinde 2016 ile 2018 yılları arasında gerçekleştirmiş olduğu projesini tamamlamış bulunmaktadır.